Bereken in 3 seconden hoeveel geld u kunt besparen. Klik op deze knop!
Bereken

“Ontdek hoe je duizenden euro's bespaart met groene energie

Ontvang gratis een persoonlijke rapport.

Page content

Zonnepanelen vergelijken: waar moet je op letten?

Zonnepanelen vergelijken: waar moet je op letten?

Zonnepanelen vergelijken is geen eenvoudige opgave, als je niet weet waar je op moet letten. Naast de prijs van zonnepanelen, is het goed om naar de opbrengst (Wattpiek) en de garanties te kijken. Uiteindelijk willen we natuurlijk een zo laag mogelijke prijs per kilowattuur bereiken. Ook het uiterlijk speelt een rol. Kiest u voor goedkopere blauwe panelen, of duurdere zwarte panelen. Of wilt u deze zelfs geïntegreerd in dakpannen?

Laagste prijs garantie

De prijzen per fabrikant en per installateur verschillen enorm. Door de prijzen te vergelijken, kun je circa 40% besparen. Eigenstroom.com biedt een laagste prijs garantie. Zo weet je dat je nooit teveel betaalt. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren. En het op grote schaal inkopen, zorgt ervoor dat wij altijd de scherpste prijs kunnen aanbieden.

Zonnepanelen vergelijken op basis van capaciteit

Bij het vergelijken van zonnepanelen is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit. Sommige zonnepanelen kunnen wel twee keer zoveel stroom opwekken. Zonnepanelen met een zeer hoge opbrengst, zijn vaak onevenredig duur. Bij een hoog verbruik en een relatief klein dakoppervlak, kan het soms interessant zijn om toch voor deze panelen te kiezen.

Vergelijk de prijzen per kilowattuur

Bij voldoende dakoppervlak, kunnen laag renderende, maar veel goedkopere zonnepanelen interessanter zijn. Dit verschilt dus van situatie tot situatie. Om zonnepanelen goed te kunnen vergelijken, delen wij de aanschafkosten van de installatie plus de installatiekosten door het minimaal te verwachten kilowatturen. Zo kunnen we de prijzen per kilowattuur met elkaar vergelijken.

Kilowattuur garantie

Eigenstroom.com garandeert een minimaal aantal kilowattuur. Of u nu kiest voor polykristallijn, monokristallijne, een parallelle of een seriële omvormer, koop, huur of een combinatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Zoek naar betrouwbare partners

Vraag bij diverse aanbieders een offerte aan om de aangeboden zonnepanelen goed te kunnen vergelijken. Door de enorme groei van het aantal zonnepanelen in Nederland, hebben zich diverse bedrijven hierop gestort. Niet altijd zijn de bedrijven met voldoende ervaring. Eigenstroom.com werkt samen met SolarUnie.nl. Deze installateur is al ruim 10 jaar actief en werkt samen met beursgenoteerde ondernemingen.

Blijf flexibel

Omdat zonnepanelen tegenwoordig makkelijk 30 jaar mee gaan, is het ook belangrijk om te kijken naar de flexibiliteit. Eigenstroom.com biedt de mogelijkheid om zonnepanelen te kopen, te huren of een combinatie van deze twee. Bij het huren van zonnepanelen biedt Eigenstroom.com een verhuis-, overname- en upgradeservice.

Onze garanties

Zo heeft u altijd het beste systeem, weet u precies waar u aan toe bent en blijft u flexibel. Met natuurlijk onze

  • laagste prijs garantie
  • opbrengstgarantie
  • installatiegarantie
  • fabrieksgarantie
  • vermogensgarantie

Zekerheid

Tegen de laagste prijs duurzame energie opwekken is prima, maar u wilt natuurlijk ook zoveel mogelijk zekerheid. Zonnepanelen vergelijken is niet zo moeilijk als je weet waar je op moet letten.

Bereken hoeveel u kunt besparen

Comment Section

0 reacties op “Zonnepanelen vergelijken: waar moet je op letten?

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: