Page content

Zonnepanelen huren: vanaf dag 1 geld besparen

Zonnepanelen huren: vanaf dag 1 geld besparen

U kunt al vanaf dag één geld besparen met het huren van zonnepanelen. Zonne-energie is de afgelopen jaren fors goedkoper geworden. En zonne-energie is er in overvloed. Bovendien is stroom via zonnepanelen veel duurzamer dan stroom opgewekt met olie, kolen of gas.

Alleen blijft het natuurlijk wel een investering… Behalve met huren. En met onze verhuisservice, upgradeservice en overnamemogelijkheid blijft u flexibel.

De komende jaren lagere tarieven

Door zonnepanelen te huren, legt u lage energietarieven vast voor de komende decennia. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de steeds verdere verhoging van de energiebelasting. Ook stijgende olieprijzen hebben geen invloed meer op uw portemonnee.

Opbrengstgarantie

Dus geen onaangename verrassingen meer. Door onze opbrengstgarantie weet u precies hoeveel stroom u minimaal opwekt. U weet dus precies hoeveel u maximaal betaalt per kilowattuur. En dat is aanzienlijk lager dan wat u nu betaalt!

Spaar het milieu

U spaart niet alleen geld uit, maar u spaart ook nog het milieu. De vervuiling door fossiele brandstoffen in de vorm van roet, CO2, lekkages uit pijpleidingen, zoals in Nigeria, en bijvoorbeeld grondwater bij het winnen van schaliegas is desastreus voor ons milieu. De opwarming van de aarde kan rampzalige gevolgen hebben.

Kopen, huren of een combinatie

Natuurlijk is het kopen van zonnepanelen altijd voordeliger dan het huren van zonnepanelen. Er moet namelijk iemand uw aankoop financieren. Dus als u zelf het geld beschikbaar heeft, dan kunt u overwegen om de zonnepanelen te kopen. Of een eigen bijdrage te doen.

Start direct met geld besparen

Maar in plaats van te wachten tot u voldoende geld bij elkaar heeft om te kopen, kunt u direct starten met huren. En dus direct al starten met geld besparen. U kunt dan op ieder moment besluiten om de gehuurde zonnepanelen te kopen en dus nog meer geld te gaan besparen.

De duurste oplossing is niets doen.

Bereken hoeveel u kunt besparen

Ontdek hoe je duizenden euro’s bespaart met groene energie.

 

Klik gerust eens door onze categorieën heen: