Bereken in 3 seconden hoeveel geld u kunt besparen. Klik op deze knop!
Bereken

“Ontdek hoe je duizenden euro's bespaart met groene energie

Ontvang gratis een persoonlijke rapport.

Page content

Upgradeservice

Upgradeservice

Met upgradeservice heeft u altijd de nieuwste zonnepanelen op uw dak. Zonnepanelen gaan tegenwoordig wel 30 tot 40 jaar mee. Maar de techniek ontwikkelt zich steeds verder. Na vijf jaar kunt u uw zonnepanelen inruilen voor de nieuwste zonnepanelen.

Upgradeservice voor de nieuwste zonnepanelen

De nieuwste zonnepanelen hebben dan waarschijnlijk een hoger energetisch en financieel rendement. Of misschien wilt u ze wel integreren met uw dakpannen. Of wilt u eens zonnepanelen met een ander kleurtje. Dit kan allemaal.

Uw oude zonnepanelen leveren nog jaren groene stroom

Uw bestaande huurovereenkomst wordt vervroegd beëindigd en wij sluiten een nieuwe huurovereenkomst met u af. Wij nemen het risico op ons om u oude zonnepanelen als occasion te verkopen. Uw oude zonnepanelen leveren immers nog jarenlang groene stroom.

De nieuwste zonnepanelen op uw dak

Misschien kunnen we uw oude zonnepanelen wel kwijt in een groot weiland waar rijen zonnepanelen zorgen voor de stroom van een datacentrum. Of we verschepen uw zonnepanelen naar Afrika. Hoe dan ook, u heeft op dat moment de nieuwste zonnepanelen op uw dak.

Meer energie, minder olie, meer belasting en vergroening

Wij kunnen dit doen omdat wij verwachten dat uw zonnepanelen door

 • de stijgende vraag naar energie,
 • het opraken van fossiele brandstoffen,
 • de oplopende belasting (circa driekwart van de stroomrekening bestaat uit belasting) en
 • de wens om steeds meer energie duurzaam op te wekken,

uw zonnepanelen nog jaren geld opleveren.

“De gemiddelde prijsstijging tussen 1996 en 2016 was 45 procent. De energierekening werd meer dan verdubbeld (+130 procent), vooral door de hogere gasprijs. De prijs steeg met name door de toegenomen belastingen, zoals btw en heffingen.” zo meldde het CBS.

Achterstand op Duitsland

Daarnaast willen wij de keuze voor zonnepanelen voor u nog makkelijker maken. Wij zouden graag zien dat Nederland de achterstand op bijvoorbeeld Duitsland goedmaakt. Mogelijk kunnen we hiermee zelfs een voortrekkersrol gaan spelen. Op dit moment lopen we immers hopeloos achter op de afspraken die we hebben gemaakt. En we hebben immers een verantwoordelijkheid naar de volgende generaties.

Bereken hoeveel u kunt besparen

Ontdek hoe je duizenden euro’s bespaart met groene energie.

 

  Comment Section

  0 reacties op “Upgradeservice

  Plaats een reactie


  *


  Klik gerust eens door onze categorieën heen: