Bereken in 3 seconden hoeveel geld u kunt besparen. Klik op deze knop!
Bereken

“Ontdek hoe je duizenden euro's bespaart met groene energie

Ontvang gratis een persoonlijke rapport.

Page content

Overnameservice

Overnameservice

Met de overnameservice kunt u op ieder moment de zonnepanelen overnemen. U heeft met deze doorlopende koopoptie de mogelijkheid om tegen een vooraf vastgestelde prijs(staffel) eigenaar te worden van de gehuurde zonnepanelen.

U hoeft geen 10 jaar te wachten

U kunt na 10 jaar de zonnepanelen overnemen voor € 50 per stuk. Omdat de zonnepanelen naar verwachting nog decennia meegaan, is dit natuurlijk een gouden kans. U hoeft echter geen 10 jaar te wachten om de zonnepanelen over te nemen.

Het kopen van zonnepanelen is altijd voordeliger

Op ieder gewenst moment kunt u besluiten om de huurovereenkomst om te zetten. Het kopen van zonnepanelen is immers altijd voordeliger dan huren. Iemand zal immers de aankoop van de zonnepanelen moeten financieren. En die persoon wil daar doorgaans een vergoeding voor ontvangen.

We spreken vooraf de overnameprijs met u af

We spreken vooraf met u af voor welk bedrag u de zonnepanelen kunt overnemen. U kunt dus op ieder moment bekijken of dit voor u interessant is. Misschien wilt u wel een keer hiervoor uw vakantiegeld gebruiken. Of krijgt u een erfenis. Of loonsverhoging. Of wint u een mooie prijs in de loterij. Hoe dan ook: aan u de keus. Niets hoeft, alles mag.

Bespaar tot wel 75%

Als u echter niet de investering wil of kan doen, dan is het huren van zonnepanelen een slimme optie. U bespaart daarmee immers direct. De kosten per kilowattuur kunnen wel 75% lager zijn dan wat u nu betaalt aan uw energiemaatschappij. Wachten met zonnepanelen is daarom niet slim.

Koop, huur of een combinatie

U kunt overigens ook kiezen voor een combinatie van koop en huur: u betaalt een deel vooraf en de rest betaalt u in lage maandelijkse termijnen. U houdt immers geld over, wat u niet aan uw energie maatschappij hoeft af te dragen.

Met de overnameservice behoudt u alle voordelen

Als u de zonnepanelen overneemt, dan behoudt u daarmee alle voordelen die u als lid van Eigenstroom.com heeft. Zo blijven wij de zonnepanelen voor u monitoren. En komen wij direct in actie als er iets mis zou zijn met de zonnepanelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat u nog voordeliger uw stroom opwekt.

Bereken hoeveel u kunt besparen

Ontdek hoe je duizenden euro’s bespaart met groene energie.

    Comment Section

    0 reacties op “Overnameservice

    Plaats een reactie


    *


    Klik gerust eens door onze categorieën heen: