Bereken in 3 seconden hoeveel geld u kunt besparen. Klik op deze knop!
Bereken

“Ontdek hoe je duizenden euro's bespaart met groene energie

Ontvang gratis een persoonlijke rapport.

Page content

Installatiegarantie

Installatiegarantie

U krijgt twee jaar installatiegarantie op uw zonne-installatie. Mocht er door onze installateur een foutje zijn gemaakt, dan zal dat binnen twee jaar aan het licht komen. De installateur zal er dan voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk voor u wordt opgelost.

Installatiegarantie van een van de grootste installateurs van Nederland

Eigenstroom.com maakt voor de montage van de systemen gebruik van de diensten van SolarUnie.  SolarUnie is de één van de grootste installateurs van Nederland en werkt uitsluitend met gekwalificeerde monteurs met jarenlange ervaring. SolarUnie.nl werkt onder andere voor grote beursgenoteerde bouwondernemingen. Zij verzorgen dan installatie van zonnepanelen van complete woonwijken.

Meer dan 10 jaar ervaring

SolarUnie is opgericht door een installateur die in 2006 is begonnen met het monteren van zonnepanelen. In de jaren die volgde is veel ervaring met materialen en daken opgedaan. Deze jongens hoef je dus niets meer uit te leggen. Klanten beoordelen de service gemiddeld met een 9.

Veiligheid en deskundigheid

Het installatiebedrijf waarmee Eigenstroom.com werkt, heeft de volgende certificaten: VCA 2 sterren en SEI –erkenning, welke garant staan voor deskundigheid op energiesystemen en veilig werken. Wel een prettig idee, omdat uw zonnesysteem wel 1000 volt of meer kan opwekken. Daar wil je natuurlijk geen hobbyist aan laten sleutelen.

Amateurs installeren zonnepanelen

Ruime ervaring

Alle monteurs hebben ruime ervaring bij de aanleg en montage van zonnestroom systemen. SolarUnie.nl geeft daarom 2 jaar garantie op alle installatiewerkzaamheden.

Construction All Risk verzekering

Het risico van onjuiste aanleg of montage fouten is hiermee sterk gereduceerd. SolarUnie.nl heeft tevens alle benodigde verzekeringen verbonden aan de installatie werkzaamheden, zoals een CAR verzekering.

CAR-verzekering

Bij elk installatiebedrijf gaat er wel eens iets mis. Een monteur maakt een fout, waardoor schade ontstaat bijvoorbeeld aan uw dak. Waar mensen werken, worden nu eenmaal fouten gemaakt. Met een CAR-verzekering worden deze risico’s afgedekt.

Bereken hoeveel u kunt besparen

Ontdek hoe je duizenden euro’s bespaart met groene energie.

    Comment Section

    0 reacties op “Installatiegarantie

    Plaats een reactie


    *


    Klik gerust eens door onze categorieën heen: