Bereken in 3 seconden hoeveel geld u kunt besparen. Klik op deze knop!
Bereken

“Ontdek hoe je duizenden euro's bespaart met groene energie

Ontvang gratis een persoonlijke rapport.

Page content

10 jaar opbrengstgarantie

10 jaar opbrengstgarantie

Met de opbrengstgarantie wordt gedurende 10 jaar de berekende electriciteitsopbrengst van zonnepanelen garandeert. De nieuwste technologie en jarenlange ervaring maken deze opbrengstgarantie mogelijk.

25 jaar vermogensgarantie

De garantieregeling komt bovenop de 25 jaar vermogensgarantie, die al op de meeste kwaliteitspanelen zit. Eigenstroom.com maakt een berekening op basis van uw persoonlijke situatie.

Minimaal aantal kilowattuur

Naar alle factoren in de omgeving wordt gekeken.  Er wordt onder andere gekeken naar de hellingshoek en of er objecten in de buurt staan die schaduw veroorzaken en dan wordt er een opbrengstgarantie afgegeven van een minimaal aantal kilowattuur dat de installatie oplevert.

90 procent van de voorspelde jaarlijkse stroomproductie

Eigenstroom.com ontwerpt uw zonnesysteem op maat en berekent meteen uw opbrengst en voordeel. Hierbij geven wij een garantie van 90 procent van de voorspelde jaarlijkse stroomproductie. Is de opbrengst minder, dan worden de gemiste kilowatturen uitbetaald gebaseerd op de actuele consumentenprijs voor stroom.

Dit is onze opbrengstgarantie.

In feite koopt u dus een aantal kilowattuur stroom in tegen een vaste lage prijs. Maar omdat het een minimale opbrengstgarantie is, zal de opbrengst waarschijnlijk hoger zijn. De prijs per kilowattuur zal daarom waarschijnlijk lager zijn.

Voortdurend monitoren

Door het voortdurend monitoren van de opbrengst, kunnen we direct ingrijpen, wanneer er minder stroom wordt opgewekt dan verwacht. En natuurlijk kunt u zelf ook uw eigen productie continu monitoren.

Uw systeem aangesloten op internet

Na installatie wordt het systeem via WiFi-signaal direct aangesloten op de monitoring. De productie kan dan worden afgelezen op de computer, tablet of smartphone. Eigenstroom.com houdt het systeem actief voor u in de gaten. Wanneer wij zien dat er problemen zijn, nemen wij  contact met u op om het probleem te verhelpen. Ook analyseren wij jaarlijks uitgebreid de productie van het systeem en zorgen ervoor dat onze belofte wordt waargemaakt.

Minder productie.

Wanneer uw zonnesysteem minder elektriciteit produceert dan Eigenstroom.com van tevoren garandeert, dan krijgt u van ons gedurende de eerste 10 jaar de gemiste productie terug.

Meer productie.

Wanneer uw zonnesysteem meer elektriciteit opwekt dan onze berekening vooraf aantoont, dan is dat uw extra voordeel.

Overige basisgaranties

Installatiegarantie

U krijgt 2 jaar garantie op het installatiewerk.

Productgarantie

U krijgt 10 jaar garantie op uw zonnepanelen, de omvormer en de aluminium bevestigingconstructie.

Laagste prijs garantie

Onze garantie: een goede service en de hoogste kwaliteit staan natuurlijk voorop, maar wel voor de laagste prijs. Zo weet u dat u nooit te veel betaalt.

Als u ergens anders een goedkopere aanbieding tegenkomt, doen we het voor die prijs mét behoud van onze kwaliteit.

Wij kunnen de laagste prijs garanderen, omdat wij samenwerken met een van de grootste installateurs van zonnepanelen in Nederland.

 • De laagste prijs garantie geldt voor alle producten die door Eigenstroom.com worden aangeboden.
 • Het identieke product dient tijdens de aanschaf voor de lagere prijs te worden aangeboden in Nederland.
 • Het identieke product dient openlijk (in winkel / internetshop) te worden aangeboden voor de lagere prijs.
 • Het product dient te worden aangeboden door een Nederlandse aanbieder.
 • Subsidies en belastingvoordelen zijn uitgesloten.
 • De laagste prijs garantie is van kracht tijdens de offerte fase: als u een offerte van ons krijgt en u kunt een offerte overleggen die voldoet aan dezelfde kwaliteitseisen (zelfde merken en materialen) dan kunnen wij uw project uitvoeren voor die lagere prijs.

Vermogensgarantie

Eigenstroom.com garandeert dat uw zonnepanelen de eerste 3 jaar minstens 97% van het nominale vermogen opwekken. Van jaar 4 tot 25, garandeert Eigenstroom.com een maximale lineaire afname van 0,7% per jaar. In jaar 10 is het minimale nominale vermogen dat Eigenstroom.com garandeert 90% en in jaar 25 is dat nog 82% voor de zonnepanelen.

Met Eigenstroom.com is uw investering zonder risico en de berekening volledig transparant!

Bereken hoeveel u kunt besparen

Ontdek hoe je duizenden euro’s bespaart met groene energie.

 

  Comment Section

  1 reactie op “10 jaar opbrengstgarantie


  Door Ton op 8 juli 2017

  Stroom opbrengst is toch afhankelijk hoe veel licht in vorm van zon er is?

  Plaats een reactie


  *


  Klik gerust eens door onze categorieën heen: