Page content

Blijf flexibel met onze verhuis-, overname- en upgradeservice

Blijf flexibel met onze verhuis-, overname- en upgradeservice

Zonnepanelen gaan tegenwoordig al 30 jaar mee.  Maar hoe blijf je flexibel? Gaat u verhuizen? De zonnepanelen verhuizen we met u mee! Tenzij de nieuwe bewoners de zonnepanelen willen overnemen natuurlijk. Dan zetten we gewoon het contract over en besparen zij ook op hun energiekosten. En u kunt dan natuurlijk kiezen voor de nieuwste zonnepanelen.

Ook tussentijds overstappen op de nieuwste zonnepanelen is mogelijk. De ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen staan natuurlijk niet stil. In de afgelopen jaren zijn er rendementen verbeterd in het prijzen fors gedaald. Inmiddels kan zonne-energie met gemak concurreren met fossiele brandstoffen.

Het juiste instap moment is dus nu!

Een mooi verkoopverhaal zult u denken. Maar het is echt zo. Om uw twijfel weg te nemen, geven wij u onze upgradeservice. Zo heeft u altijd het beste systeem.

En heeft u gekozen voor het huren van zonnepanelen? Dan mag u de zonnepanelen op ieder moment tussentijds overnemen voor een zeer scherpe prijs. En deze prijs leggen we natuurlijk van tevoren vast.

Zo heeft u altijd het beste systeem, weet u precies waar u aan toe bent en blijft u flexibel. Met natuurlijk onze

Bereken hoeveel u kunt besparen

Ontdek hoe je duizenden euro’s bespaart met groene energie.

 

Klik gerust eens door onze categorieën heen: