Bereken in 3 seconden hoeveel geld u kunt besparen. Klik op deze knop!
Bereken

“Ontdek hoe je duizenden euro's bespaart met groene energie

Ontvang gratis een persoonlijke rapport.

Page content

Verhuisservice

Verhuisservice

De verhuisservice geldt voor zowel kopers als huurders van zonnepanelen. Als je gaat verhuizen, dan kun je je zonnepanelen gewoon laten mee verhuizen. Natuurlijk moeten de zonnepanelen wel passen op uw nieuwe woning.

De gemiddelde waardestijging van een woning is € 5467

Mocht de nieuwe eigenaar van uw woning de zonnepanelen willen behouden, omdat deze ook voordelig en duurzaam stroom wil opwekken, dan kan dat natuurlijk ook. Als u de zonnepanelen gekocht heeft, dan verkoopt u de zonnepanelen gewoon mee met uw woning. Uit onderzoek blijkt dat de waarde van de woning gemiddeld met € 5467 wordt verhoogd wanneer er zonnepanelen op het dak liggen.

Lagere maandlasten, hoger energielabel en betere en snellere verkoopbaarheid

Niet alleen zorgen zonnepanelen voor lagere maandlasten voor de nieuwe eigenaar, de zonnepanelen dragen ook nog bij aan een hoger energielabel. Zonnepanelen verhogen dus de verkoopbaarheid van uw woning. Ook worden woningen met zonnepanelen sneller verkocht dan gemiddeld. De lagere maandlasten zijn natuurlijk aantrekkelijk voor kopers.

Kortere looptijd en gratis stroom

Wanneer u zonnepanelen heeft gehuurd, dan kunt u de huurovereenkomst laten overnemen door de nieuwe eigenaar. Voor deze nieuwe eigenaar is dat interessant omdat de looptijd korter is dan 10 jaar en deze aan het einde van de huurovereenkomst de zonnepanelen tegen een kleine vergoeding kan overnemen. De nieuwe eigenaar profiteert daarna dan nog jaren van gratis stroom.

Verhuisservice € 150 per paneel

Mocht de nieuwe eigenaar de zonnepanelen niet over willen nemen, en de zonnepanelen passen op een nieuwe woning, dan verhuizen we deze tegen een vergoeding van € 150 per paneel voor u mee. Of u nu de zonnepanelen heeft gehuurd of gekocht, u kunt voor een periode van 120 maanden gebruikmaken van de verhuisservice. Vanzelfsprekend geldt de verhuisservice alleen voor verhuizing binnen Nederland.

Bereken hoeveel u kunt besparen

Ontdek hoe je duizenden euro’s bespaart met groene energie.

 

Comment Section

0 reacties op “Verhuisservice

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: